The Fact About Търговско-промишлена палaта That No One Is SuggestingКолкото повече са безработните, толкова по-голям е страхът у работещите, толкова по-предани и трудолюбиви са те. Ние няма нужда да ги подтикваме да работят – те сами повишават производителността си, дочувайки воплите на останалите без работа, страхувайки се от тяхната конкуренция.

служещи единствено да крепят с труда си тази порочна практика

Относно това кои са поръчителите специално на анализа, касаещ вашата държава не бих могъл да ви отговоря, понеже това е поверителна информация.

Що се отнася до здравето, то още веднъж искам да подчертая, че водата която се добива в зоните на фракинга е изключително полезна и с приятен вкус. Тя, както споменах, също е обогатена със всички необходими минерали , а хората които я пият намаляват драстично приема на лекарства и хранителни добавки, именно поради благотворния й ефект.

крещеше Миро по микрофона – аз първи влязох в останките на тази изгоряла банка, за да ви направя съпричастни на тази трагедия на банкнотите. Незнайно колко банкноти са пострадали при този вандалски акт. Ето тука вие първи виждате останки от изгорелите банкноти и парчетата от счупената бутилка узо, използвана за направата на все по-популярният сред гръцките вагабонти, коктейл Молотов.

. . Ние с нашите престъпници сме се омешали, даже сме едно цяло, съдии, журналисти, полицаи, цигани, мутри, спортисти, депутати, министри, премиери, блогъри и редови граждани – ние всички сме престъпници по един или друг закон и най-важното – знаеме се. А тях кой ги знае?

. . И сега какво да правим, аз съм просто един учител по физическо, а до мен е пожарникаря. Хм, ще дотърчим до мястото на взрива и ще изгасим пожара, както си знаеме – с приказки. Ние сме от „Хиляда и една нощ“. А терористите са странни птици . . ., какво търсят у нас?

и които управляващите на държавите в целия свят демократично са приели и законово въвели. Затова ние сме се събрали тук и апелираме към целият свят да дойде и да освободи Гърция от гръцкият народ. Да освободи банките, да освободи нашите печалби, да гарантира нашите интереси и налагането на нашата ценностна система. Тези които желаят да живеят на кредит, да задлъжняват и да предават дълговете си от поколение на поколение, те са добре дошли в нашият свят, останалите са излишни и here опасни. Те трябва да бъдат укротени, озъптени, а ако се наложи и унищожени. В нашия добре подреден свят няма място за хора с различно от нашето мислене, за хора с различна ценностна система. Нека на всички стане ясно, че демокрацията се подчинява на парите, а не парите на демокрацията.

Но, уважаеми съграждани, аз няма да спра дотук. Аз ще санирам и пода и покрива. На покрива ще разположа соларни клетки, които ще захранваме от блясъка в очите си, и ветрогенератори, които ще работят с вятъра в главите ни. И това не е всичко, на мястото на фонтана ще издигна кула за хидрофракинг и ще газифицирам Президентството. Разбира се, ние не трябва да спираме дотук.

Това е, господа, бедните са нашето богатство, а лихвата е синджирът, с който са привързани към нас во веки веков. Амин!

Съветът на ООН въвежда нови отличия, с които ще бъдат награждавани само най-заслужилите граждани на планетата Земя, а именно ордените “Българин” Първа, Втора и Трета степен, като всеки чист българин получава автоматично Първа степен за особените си заслуги към миналото, настоящето и бъдещето на човечеството. Тъй като, освен че са най-древната нация, но и езикът им е най-древен, то българският ще се изучава задължително по целия свят и става единствен официален език на планетата Земя, който ще бъде задължителен за използване при контакт с евентуални извънземни цивилизации.

След като въпросното признание бе сведено до знанието на българските управляващи от президента на ЕС Херман ван Ромпой, премиерът Борисов продължи да твори чутовната българска история. Той откри метрото, което откритие за малко щеше да бъде помрачено, тъй като не успя да открие пътя до него, но благодарение на древния български дух тази малка пречка бе преодоляна с пренебрежение. Самият Ромпой остана впечатлен от продължаващите български постижения в сферата на архитектурата и инфраструктурата.

Следвайте идеите не хората. Бъдете готови на саможертва в името на бъдещето на децата ви, в името на нормален и достоен живот за вас, семейството ви, вашите родители и обществото като цяло. Няма по-велико чувство от това, изпълващо гърдите на бореца за социална справедливост, няма друго, което да ви кара да се чувствате истински свободен, мислещ човек, както борбата за общото благо, и няма по-зла участ от тази всеки ден да се чувствате роби, експлоатирани, ограбени, подтиснати, обзети от страх и апатия. Събудете се! Вие сте народ – не мърша.

– Има съмнения, че вашият доклад не е обективен, а тенденциозен и има политически цели – как бихте коментирали това?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *